2018 irrational library
2018 alper kekec
2018 greypants

Sluit je aan bij ons vrijwilligerslegioen

Vrijwilligers 700
Foto: Jurre Bosman

Liefhebber van festivals, podiumkunsten en natuur? Steek je graag je handen uit de mouwen? En heb je zin in een supergezellige dag in de polder? Join the team: voor Festival De Oversteek 2018 op zondagmiddag 2 en 9 september zoeken we vrijwillige locatiecoördinatoren. Meld je aan door een mailtje te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Festival De Oversteek 2018
Dit jaar vieren we een bijzonder jubileum: we bestaan namelijk tien jaar! We pakken extra groot uit met een vijftigtal voorstellingen en acts op zo'n 30 groene en sfeervolle locaties aan de Waal in Nijmegen-Noord. Als locatiecooördinator zorg je ervoor dat op één van die locaties alles soepeltjes en gesmeerd loopt.

Dit ga je doen
Als locatiecoördinator:
- Ontvang je de optredende artiesten op locatie;
- Verkoop en controleer je kaartjes en doet bij bezoekers festivalbandjes om;
- Ben je het kloppende hart en brein van je locatie;
- En dus centraal contactpersoon, ook voor de eigenaar van de locatie;
- Je zorgt ervoor dat alle optredens stipt op tijd beginnen en stoppen;
- Spreekt zoekende festivalbezoekers aan en maakt ze wegwijs door het programma.

Als festivalcoördinator werk je nooit alleen en altijd in een duo. Dat is handig omdat geen enkele coördinator kan heksen of zichzelf in tweeën op kan splitsen. Maar ook wel zo gezellig! Je kunt jezelf individueel, maar ook als duo aanmelden.

Nog niet overtuigd?
Dat ben je wel na deze korte pitch: onderdeel van het festivalteam zijn is hartstikke leuk. Bovendien doe je iets goeds: je zorgt ervoor dat een groot publiek geniet van verrassende podiumkunsten, artiesten kunnen stralen op het podium, en meer mensen het prachtige buitengebied van Nijmegen-Noord leren kennen. Ook ontmoet je veel nieuwe mensen, maakt contact met (soms landelijk bekende) artiesten, leert dans- en theatermakers kennen, muzikanten en allerlei professionals uit de podiumkunsten. Dat is leuk maar ook handig als je verder wilt komen in de wereld van festivals, theater en podiumkunsten. Of je professioneel netwerk wilt uitbreiden.

Liefde en dank
Festival De Oversteek kan niet bestaan zonder de inzet van zijn vele enthousiaste vrijwilligers. Als bedankje nodigen we alle vrijwilligers uit voor de gezamenlijke maaltijd en borrel aan het einde van iedere festivaldag. Hier kom je bij van alle indrukken van afgelopen festivaldag. Ook kan het zomaar gebeuren dat je een vorkje meeprikt met Loes Wijnhoven van Clean Pete of Alex Roeka.

Doe mee!
Sluit je aan bij ons vrijwilligerslegioen door een mailtje te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vermeld hierbij je naam leeftijd en contactgegevens, en geef aan op welke datum je kunt: 2 en/of 9 september. Esther neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Superveel dank en graag tot ziens tijdens #OHIJ18!