2018 irrational library
2018 alper kekec
2018 greypants

Fotowedstrijd rivierparkBen je ook al in het rivierpark geweest? Of ben je dat van plan? Maak er dan een foto van en stuur die vóór 1 augustus naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Alles is welkom: een fraai panorama met de Waalbrug, een close-up van de bijzondere pioniersvegetatie, een goed verborgen Waalstrandje, of een selfie waarop je languit ligt te luieren aan de Spiegelwaal. De winnaar ontvangt twee passe-partouts voor aankomende editie van #FOS16! Bekijk alle tot nu toe ingezonden foto's op Facebook.
 
Rivierpark
Festival De Oversteek is dit jaar een uniek stuk festivalterrein rijker: het rivierpark. Het bestaat uit het eiland Veur-Lent, de Spiegelwaal en de kade Lentse Warande. Vele Nijmegenaren maakten sinds eind maart al de oversteek naar het rivierpark. Je kunt er struinen door de natuur, fietsen, varen of zwemmen. Op 4 en 11 september zijn er verschillende voorstellingen te zien: op strandjes, in het Bastion, bij de Zaligebrug en op de dijk bij de drempel. Avontuurlijke bezoekers wandelen mee met de kunstroute Expeditie Noord over het eiland.
 
Meedoen
Stuur je foto van het rivierpark naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Alle foto’s zetten we op de Facebookpagina van Festival De Oversteek. Je behoudt zelf de rechten over je foto. Medewerkers van Festival De Oversteek buigen zich over alle inzendingen. Zij speurden de afgelopen maanden elke vierkante centimeter van het rivierpark af op zoek naar geschikte speellocaties en zijn benieuwd of zij nog bijzondere, fraaie plekken over het hoofd zagen. Op 1 augustus maken zij bekend wie de winnende foto heeft gemaakt. Hij of zij krijgt twee passe-partouts.
 
Dus: maak de oversteek naar het rivierpark, neem je telefoon of camera mee, laat ons vóór 1 augustus het rivierpark van zijn mooiste, leukste of grappigste kant zien en wie weet ga jij 4 en 11 september gratis en voor niets naar 40 acts en voorstellingen op 21 locaties!