2018 irrational library
2018 alper kekec
2018 greypants

Editie oost zondag 20 september


Foto: Willem Melssen

Op zondag 20 september strijkt Festival De Oversteek neer op negen locaties oostelijk van de Waalbrug. Opnieuw zijn er zo’n 30 optredens te zien in het prachtige buitengebied van Nijmegen-Noord. Optredens zijn er van onder meer zZz, Sue The Night, Jaap Boots en Maarten Vos.
 
Festival De Oversteek is een fraaie wandeling of fietstocht door de natuur van de Gelderse Poort. Het festivalterrein strekt zich uit van Iewan in Lent tot het Dijkmagazijn in Bemmel. De weersverwachtingen zijn uitstekend: het wordt een droge dag en de zon laat zich vaak zien. Er staat weinig wind en het wordt zo'n 18 graden.
 
Een kaartje voor alle optredens kost 10 euro en is te koop bij iedere festivallocatie. Wil je verzekerd zijn van je bezoek? Koop dan vooraf online een kaartje. Leden van Natuurmonumenten en lezers van Toeractief krijgen korting. Heb je een afgestempelde postkaart van Nijmegen Cultuurstad? Dan krijg je het tweede kaartje gratis.
 
Op Facebook en Twitter verschijnt gedurende de dag een festivalverslag. Meepraten? Gebruik de #fos15. Veel plezier op editie oost van Festival De Oversteek!