2018 irrational library
2018 alper kekec
2018 greypants

Korting op je toegangskaartje!


Foto: Willem Melssen

Ben je lid van Natuurmonumenten of lees je wandel- en fietsmagazine Toeractief? Op vertoon van je ledenpas van Natuurmonumenten of de laatste editie van Toeractief betaal je maar € 7,50 voor een losse zondag en € 12,50 voor een passe-partout. Kortingskaarten voor Festival De Oversteek zijn alleen op 13 en 20 september contant te koop bij alle festivallocaties. Reserveren is niet mogelijk. Let op: de Toeractief-korting is geldig op vertoon van zowel editie 4 (nu in de winkel) als editie 5 (verschijnt 18 september).

Neem gratis iemand mee!
Je kunt ook gratis en voor niets een vriend of vriendin meenemen naar Festival De Oversteek. Op vertoon van een afgestempelde postkaart van Nijmegen Cultuurstad krijg je het tweede toegangskaartje gratis! De actie is geldig voor dagkaarten én passe-partouts.

Hoe werkt het?
1. Pak een ‘Ga je mee?’ postkaart van Nijmegen Cultuurstad. Je vindt ze bij zo’n 200 cafés, podia en restaurants in Nijmegen;
2. Stuur de postkaart per post op naar iemand met wie je graag naar Festival De Oversteek gaat;
3. Ga samen met de afgestempelde postkaart naar één van de locaties van Festival De Oversteek. Neem één eerder gekocht kaartje mee of koop ter plekke contant een kaartje;
4. Je krijgt het tweede kaartje gratis!

Let op: je krijgt alleen een vrijkaartje wanneer je een regulier toegangskaartje koopt. Reguliere toegangskaarten à € 10,- (losse zondag) en € 17,50 (passe-partout) zijn online en tijdens het festival contant op elke festivallocatie te koop.