2018 irrational library
2018 alper kekec
2018 greypants

Festival De Oversteek op de Lentse OeverspelenOp zondag 6 september presenteert Festival De Oversteek een bijzonder programma op de Lentse Oeverspelen. Het is tevens het startschot van de fysieke kaartverkoop van Festival De Oversteek, dit jaar op 13 en 20 september.

De Lentse Oeverspelen
De Lentse Oeverspelen is sinds jaar en dag hét event van Lent. Op 6 september wordt tussen 12.00 en 18.00 uur voor de elfde keer het culturele seizoen aan de noordkant van de Waal geopend met een gratis toegankelijke kunstmarkt met vele sport- en spelactiviteiten. Dit jaar is Festival De Oversteek van de partij in de Schuur van Henk, backstage bij Café De Zon. Daniel Cane & The Rebellion geeft drie optredens van ruim een half uur.

Start fysieke kaartverkoop Festival De Oversteek
Tijdens de optredens in de Schuur van Henk zijn kaarten te koop voor Festival De Oversteek, dat dit jaar plaatsvindt op twee zondagmiddagen: 13 en 20 september. Ook zijn programmaboekjes te verkrijgen. Kaarten voor een losse zondag kosten € 10,- een passe-partout kost € 17,50.


Festival De Oversteek op de Lentse Oeverspelen
Zondag 6 september
De Schuur van Henk, (achter) Café De Zon, Oosterhoutsedijk 16, Lent

Daniel Cane & The Rebellion
Wat krijg je als je een knuffelbeer met weinig succes in de liefde een gitaar om zijn nek hangt en een band toevoegt? Daniel Cane & The Rebellion: liefdesliedjes met een rauw randje in de stijl van Damien Rice en Ed Sheeran.
14.00, 15.30, 16.30 uur (optredens van circa 35 minuten)

NB: anders dan eerder aangekondigd, treedt Niels Terhalle & Lärmschutz niet op.